Marcom en Online marketing

DE KRACHT VAN JE SOCIAL MEDIA HANGT AF VAN DE KRACHT VAN JE CONTENT

Fenoomenaal is specialist op het gebied van marketing communicatie (marcom) en PR, zowel offline als online. U kunt bij Fenoomenaal terecht van concept tot productie. Copywriting hebben wij in eigen huis, waardoor u voor uw project alles op één plaats kunt laten verzorgen. Noem het efficiënt, Fenoomenaal noemt het vanzelfsprekend.

Online Marketing

Hoe wordt uw bedrijf beter gevonden in Google? Hoe brengt u uw producten onder de aandacht? Hoe zorgt u voor meer conversie op uw website of webshop? Zou een Adwords-campagne zinvol zijn? En wat kost dat dan, zowel in tijd als financieel? Moet ik misschien eens een nieuwe site laten maken? Allemaal vragen waar u als ondernemer mee kunt worstelen. Fenoomenaal helpt u graag vooruit en heeft aantoonbare ervaring op vrijwel alle facetten van online marketing.
Doordat we SEO tekstschrijven en social media in eigen huis hebben, en we voor het technische deel samenwerken met vaste partners, kunnen we u altijd voorzien van het juiste advies. Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Strategie en branding

Onderscheidend zijn. Je merk of product op pakkende wijze positioneren en daarna laden. De juiste doelgroepen weten te bereiken. Dát is waar het om draait in de wereld van marketing en communicatie, dát is branding! Een keuze voor een bepaalde strategie moet onderbouwd en goed gefundeerd zijn. Pas dan kan effectief en creatief gebouwd worden aan middelen om de juiste doelgroepen op de meest doeltreffende wijze te bereiken. Creativiteit moet immers altijd gestoeld zijn op een visie. Fenoomenaal helpt u de juiste stappen te zetten en stelt communicatie-, marketing- en social mediaplannen voor u op.

Conceptontwikkeling

Fenoomenaal verzorgt complete crossmediale concepten, van logo- en huisstijlontwikkeling tot payoffs en brochures. Voor ieder communicatievraagstuk heeft Fenoomenaal een geschikte oplossing.

Creatie en vormgeving

Bij Fenoomenaal bent u aan het juiste adres voor de ontwikkeling en het ontwerp van huisstijlen, logo’s, brochures / folders, advertenties, flyers, magazines, leaflets, nieuwsbrieven, mailings, (jubileum)boeken etc.

PR

Fenoomenaal kan u de gehele PR uit handen nemen: het opstellen en up-to-date houden van perslijsten in uw vakgebied, het opstellen van persberichten en het uitsturen daarvan naar relevante partijen, het onderhouden van perscontacten, woordvoerderschap en het genereren van publiciteit door de slimme inzet van bijvoorbeeld social media.

Projectmanagement

Heeft u tijdelijk versterking of vervanging binnen uw team nodig en zoekt u hiervoor een freelance / interim partner, dan kunt u de hulp van Fenoomenaal inroepen. Met een echte hands-on mentaliteit pakt Fenoomenaal alles aan: projectmanagement, marketing- of communicatiewerkzaamheden, events, beurzen, congressen, fotosessies. Fenoomenaal ondersteunt u graag.