Copywriting

HELDERE TEKSTEN, KRACHTIGE BOODSCHAP

HELDERE TEKSTEN, KRACHTIGE BOODSCHAP

Gevonden worden in Google. Aansprekende teksten. Pakkende koppen. Uw doelgroepen bereiken in een stijl die ze aanspreekt. Allemaal facetten van copywriting die Fenoomenaal beheerst. Van website en webshop tot brochure en van persbericht tot jubileumboek: voor pakkende teksten wil Fenoomenaal graag uw partner zijn.

Webteksten en Search Engine Optimization (SEO)

Een mooie website is fijn, maar u wilt natuurlijk vooral gevonden worden in Google. Uw doelgroepen moeten u op de juiste zoektermen weten te vinden. Daarvoor zijn goede webteksten belangrijk. Een site kan nog zo mooi zijn: als hij niet gevonden wordt, is veel van het werk voor niets gedaan.
Het schrijven van webteksten is een vak apart. Fenoomenaal is hier volledig in thuis. Bij teksten voor websites en webshops worden de juiste keywords ingezet, zodat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Search Engine Optimization, oftewel SEO is één van de sterke punten van Fenoomenaal. Fenoomenaal is gecertificeerd door Google als Google Analytics Qualified Individual. Juist door de statistieken goed te monitoren, kan Fenoomenaal ook de teksten effectief opstellen en aanpassen. Het opstellen van teksten die perfect aansluiten bij de wensen en het zoekgedrag van uw doelgroep, kan uw online vindbaarheid enorm vergroten. Meer weten? Neem gerust even contact op.

Google Adwords

Het schrijven van Google Adwords-teksten behoort tevens tot de mogelijkheden, evenals het opzetten van complete Adwords-campagnes. Zo zorgen we er samen voor dat uw bedrijf optimaal vindbaar is op Google.

Alle soorten teksten

Voor het opstellen van redactieformules, het ontwikkelen van pay-offs, het redigeren van teksten, het schrijven van teksten voor (jubileum)boeken, brochures, folders, informatiebladen, leaflets, advertorials, personeelsbladen of andere periodieken en het schrijven van redactionele artikelen kunt u bij Fenoomenaal terecht.

Vertalingen

Voor vertalingen, in vrijwel ieder denkbare taal, werkt Fenoomenaal al jaren samen met een vast, betrouwbaar vertaalbureau met native speakers. Hierdoor kan elke tekst vakkundig en snel vertaald worden. Vanwege de vele teksten die Fenoomenaal op jaarbasis laat vertalen, bent u bij Fenoomenaal altijd verzekerd van een vlijmscherp tarief. U profiteert mee van deze schaalgrootte.