SEO webteksten voor VvE Diensten Nederland Eindhoven, Rotterdam, Breda en Arnhem

VvE Diensten Nederland Website webteksten SEO Fenoomenaal

Onlangs is de nieuwe website van VvE Diensten Nederland opgeleverd, met teksten van Fenoomenaal! Toen de landelijke organisatie aan de slag ging met een nieuwe website, werd Fenoomenaal door kantoor Eindhoven benaderd voor het schrijven van de teksten voor hun pagina op die nieuwe site.

Tijdens een adviesgesprek concludeerde ik dat het beter is om één uniforme stijl te hanteren voor alle pagina’s. Immers: hoe vreemd is het om op een site per kantoor een andere schrijfstijl terug te zien? Op basis van aanvullend advies kreeg Fenoomenaal de opdracht om de teksten voor alle kantoren te verzorgen: Eindhoven, Rotterdam, Breda en Arnhem.

Na wat telefonische interviews met de diverse kantoren zijn de teksten geschreven en opgeleverd. Het resultaat is een nieuwe, frisse site met teksten die goed door zoekmachines geïndexeerd kunnen worden. Bekijk de site hier.

Fenoomenaal werkt al lange tijd heel fijn samen met VvE Diensten Nederland Eindhoven. Al jaren worden de kerstkaarten voor hen ontwikkeld door Fenoomenaal. Bijvoorbeeld in 2016, 2017 en 2018. Ook heeft Fenoomenaal hun corporate bedrijfspresentatie ontwikkeld.