Partnership Fenoomenaal en Webber Interactief

Webber Fenoomenaal

NIEUW PARTNERSHIP: Fenoomenaal en WEBBER interactief bundelen krachten!

Er werd al even aan gewerkt maar vanaf augustus 2018 is het dan echt out in the open: Fenoomenaal en WEBBER Interactief gaan de krachten bundelen en intensief samenwerken. We kunnen namelijk allebei niet alles zelf doen. En dat willen we ook niet. Je moet doen waar je goed in bent, en de rest overlaten aan andere specialisten.

Wat doet WEBBER Interactief?
WEBBER Interactief ontwikkelt websites, webshops en (web)apps. Hun keywords: teamspelers, geen bla bla, maar gewoon super goed in hun vak.

Groeiende vraag naar online marketing
WEBBER Interactief benaderde Fenoomenaal ivm een groeiende vraag naar online marketing, marketingcommunicatie, social media en tekstschrijven/copywriting (SEO/webteksten). Dit vult Fenoomenaal nu voor ze in. Andersom: er zijn relatief veel webbureaus, maar slechts weinig waarbij kennis, creativiteit en een fijn team zo goed verweven zijn. Dat was de doorslaggevende factor om voor WEBBER Interactief te kiezen. Klanten houden gewoon hun eigen contactpersoon. Het beste team voor elke opdracht, m.b.t. grafisch concept, design, techniek, development, teksten. Ook voor het inrichten van Adwords-campagnes en zoekwoordonderzoeken kunt u gewoon bij Fenoomenaal terecht.

Mischa van Lieshout van WEBBER Interactief over de samenwerking:
“Via een goede klant van ons kwamen we in contact met Kim (Fenoomenaal). We hadden haar naam al wat vaker horen vallen binnen ons netwerk dus een kop koffie was misschien wel zinvol. Ons kennismakingsgesprek duurde redelijk lang omdat we ontzettend veel gemeenschappelijke connecties bleken te hebben die allemaal de revue moesten passeren.
Toen we daarna ook ter zake kwamen, bleek dat onze aanpak, de transparantie en de no-nonsense aanpak prima overeenkwamen. Dit was voor ons het teken om met Kim in zee te gaan. Onze klanten en wijzelf zijn sindsdien erg te spreken over de inzet, kennis en kunde van Kim. Hopelijk mogen we nog lang gebruik maken van de diensten van Fenoomenaal en vice versa.”