Nieuwe responsive website voor Notarishuys Veldhoven

Notarishuys Veldhoven website ontwikkeld door Fenoomenaal

De afgelopen periode is er door Fenoomenaal hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe website voor Notarishuys Veldhoven. Deze is nu af en live! Check hem hier: www.notarisveldhoven.nl

Vindbaarheid en gebruiksgemak
De oude site voldeed niet meer aan de wensen. Er was onvoldoende ruimte voor alle specialismen die Notarishuys Veldhoven aanbiedt, de site was niet geschikt voor op mobiel en tablet, bezoekers konden niet snel de informatie vinden waarnaar ze op zoek waren en ook de vindbaarheid in Google liet te wensen over. De nieuwe site is meteen toekomstbestendig gemaakt, waardoor deze ook uitgebreid kan worden met Engelstalige pagina’s voor bijvoorbeeld expats. De webteksten zijn nieuw geschreven en zoekmachinebestendig (SEO-proof).

Sfeer
Notarishuys Veldhoven is betrokken bij veel memorabele momenten in uw leven. Denk aan samenwonen of trouwen, een bedrijf oprichten, overlijden (testament) of echtscheidingen. Persoonlijke momenten dus, waardoor we ook aan de site die sfeer mee wilden geven.

Notarishuys Veldhoven website

Samenwerken

Fenoomenaal ontwikkelde eerder voor Notarishuys Veldhoven ook al het jubileumlogo voor het 50-jarig jubileum, coördineerde de activiteiten rondom dit jubileum, verzorgde het persbericht en de PR, maakte een advertentie en advertorial etc. Hier kun je meer over deze samenwerking lezen. Fenoomenaal verzorgde voor de website het gehele proces van A tot Z, ontwikkelde de indeling en het concept, schreef alle teksten en verzorgde de fotokeuze. Voor het bouwen van de website werkte Fenoomenaal weer nauw samen met vaste webpartner Britt.