Diverse vertaalopdrachten voor Fenoomenaal

Wat Fenoomenaal als communicatiebureau onder meer onderscheidt, is dat Fenoomenaal in eigen huis de copywriting kan verzorgen. U kunt hier terecht voor alle soorten teksten. Van advertentie tot brochure en van persbericht tot website: voor pakkende teksten wil Fenoomenaal graag uw partner zijn.

Maar wist u al dat Fenoomenaal ook de vertalingen voor u kan verzorgen? Hiervoor werkt Fenoomenaal samen met een betrouwbaar vertaalbureau dat vertalers in kan zetten voor vrijwel iedere taal. Vanwege het feit dat Fenoomenaal alle vertaalwerkzaamheden hier neerlegt en er op jaarbasis heel veel vertaalwerk uitbesteed, biedt het vertaalbureau uiterst scherpe tarieven. U als opdrachtgever van Fenoomenaal profiteert daar van mee.

Diverse websites en brochures zijn op deze wijze al vertaald. Enkele voorbeelden zijn de Duitse en Engelse vertalingen voor de websites van Evax en Bax Metaal en de Engelse vertaling van de website van We/Provide.

Ook zijn er vertaalopdrachten uitgevoerd voor 3 talen, voor de gehele nieuwe website van Surface Treatment. De teksten voor deze website werden al verzorgd door Fenoomenaal. Tevens schreef Fenoomenaal de teksten voor de oneliners voor op de website en de teksten voor 14 informatiebladen die uitleg geven over de behandelmethoden en -technieken van Surface Treatment. Deze zijn ook in 3 talen vertaald.